HÍREK

MENEDZSMENT KÉPZÉS EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓKNAK

A menedzsment jellegű továbbképzéseink szakmailag megfelelnek az egészségügyi ágazat képzési igényeinek, az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanács elvárásainak. Az ESZTB 2012. június 21-én minősítette és továbbképzési pontokkal látta el a „Képzési díj és ösztöndíj támogatása az intézmények számára” című (TÁMOP- 6.2.2/A/KMR/11/1 jelű) pályázati konstrukcióban megpályázható és a nyertes pályázat kereteiben megvalósítható menedzsment jellegű továbbképzésünket.

TOVÁBB »

ÚJABB MINŐSÍTETT KÉPZÉS EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓKNAK

Az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Bizottság (ESZTB) 2012.03.20-án megtartott ülésén az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet alapján minősítette a Jogi konfliktusok kialakulásának megelőzése a betegellátás során című továbbképzésünket. Szakdolgozóknak 19 továbbképzési pont!

TOVÁBB »

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Az egészségügyi szolgáltatók 9 db saját fejlesztésű menedzsment jellegű továbbképzésünkre pályázhatnak a TÁMOP 6.2.2/A- A/KMR/11/1 pályázat keretében. A pályázó intézményeknek módszertani támogatást nyújtunk a pályázathoz szükséges kockázatfelmérés elkészítéséhez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az együttműködés részleteivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

TOVÁBB »

NEMZETKÖZI MULTIMÉDIA DÍJAT NYERT A ZANZA.TV!

Nagy örömmel jelentjük, hogy a tavalyi Év honlapja díj után idén komoly nemzetközi elismerésben is részesült a zanza.tv! A német Comenius EduMedia díjat 1995 óta ítélik oda azoknak a kiadóknak és fejlesztőknek, akik példaértékű digitális oktatóanyagokat hoznak létre. Idén 27 országból több mint 170 terméket neveztek a versenyre. A beadott pályaműveket szigorú kritériumrendszer alapján egy 10 tagú nemzetközi zsűri bírálja el. A kétszintű értékelési folyamat során a kiemelkedő és példamutató termékeket a rangos Comenius EduMedia medállal díjazzák, míg a minőségi kritériumoknak megfelelő produkciókat a Comenius EduMedia pecséttel értékelik. A 2015. június 25-ei berlini díjkiosztón az Eduweb Multimédia Zrt. által fejlesztett zanza.tv portál Comenius EduMedia medált nyert. A 2014-es szeptemberi indulása óta a zanza.tv közkedveltté vált mind a diákok, mind a pedagógusok körében. Kilenc hónap alatt közel 200 000 látogatója volt a portálnak, ebből 65% visszatérő felhasználó. A 2015-ös érettségi időszakában előfordult a napi 7000-es felhasználói látogatószám is. Az oktatóportál a http://zanza.tv/ címen érhető el.

TOVÁBB »

ELINDULT A ZANZA.TV

A zanza.tv oktatási portált az Eduweb Multimédia ZRt. vezette konzorcium fejlesztette „A Nemzeti alaptanterven alapuló, egyes műveltségi területek önálló tanulását támogató digitális tananyag és képzésmenedzsment rendszer létrehozása 9- 12. évfolyamon tanulók számára” című, TÁMOP-3.1.2-12/1-2012-0007 azonosítószámú projekt keretében. A zanza.tv oktatási portált az Eduweb Multimédia ZRt. vezette konzorcium fejlesztette „A Nemzeti alaptanterven alapuló, egyes műveltségi területek önálló tanulását támogató digitális tananyag és képzésmenedzsment rendszer létrehozása 9- 12. évfolyamon tanulók számára” című, TÁMOP-3.1.2-12/1-2012-0007 azonosítószámú projekt keretében. A zanza.tv egy videós oktatóportál középiskolás diákok számára. Mindenki korlátlanul és ingyenesen hozzáférhet, bármikor és bárhol. A zanza.tv azért készült, hogy a kötelező érettségi tantárgyak (kivéve idegen nyelv) 4 évnyi anyagát oktatóvideókban feldolgozva gyorsan és akadálymentesen elérhetővé tegye mindenkinek. Aki érettségire készül, akár diák, akár tanár, az biztosan talál rajta hasznos témát, de bárki számára érdekes lehet, akit érdekel a magyar irodalom, a nyelvtan, a történelem vagy éppen a matematika, illetve a sportelmélet. A tartalmakat gyakorló középiskolai pedagógusok dolgozták ki a 2012-es Nat és a 9-12. évfolyam számára készült gimnáziumi, valamint a köznevelési típusú sportiskolai neveléshez-oktatáshoz készült kerettantervek alapján. Mintegy 150 ember kétévnyi munkája eredményeként készült el 8 tantárgy 550 témája, 73 témakörbe rendezve. A fejlesztés 100%- ban az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában

TOVÁBB »

EFESTIVAL 2011

2011-ben az eFestival újabb munkánkat ismerte el. A Turizmus kategóriában második helyezést ért el a Dabasi Városi Könyvtár számára készült, interaktív multimédiás bemutatónk. Célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül. A Dabasi Városi Könyvtár számára készült – a TÁMOP-3.2.4- 08/1/KMR-2009-0010 projekt keretében – az az interaktív multimédiás bemutató, amelynek célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül. Az anyag a régmúlt idők fotóalbumainak stílusában mutatja be a város szülötteit, épített és természeti értékeit, kulturális örökségét, felelevenítve a kúriák városának régi világát és az olvasó elé tárva a könyvtár értékes kincseit.

TOVÁBB »

KAPCSOLAT

info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva! 2018. Eduweb Multimédia Zrt.