NEMZETKÖZI MULTIMÉDIA DÍJAT NYERT A ZANZA.TV!

Nagy örömmel jelentjük, hogy a tavalyi Év honlapja díj után idén komoly nemzetközi elismerésben is részesült a zanza.tv!

A német Comenius EduMedia díjat 1995 óta ítélik oda azoknak a kiadóknak és fejlesztőknek, akik példaértékű digitális oktatóanyagokat hoznak létre. Idén 27 országból több mint 170 terméket neveztek a versenyre. A beadott pályaműveket szigorú kritériumrendszer alapján egy 10 tagú nemzetközi zsűri bírálja el. A kétszintű értékelési folyamat során a kiemelkedő és példamutató termékeket a rangos Comenius EduMedia medállal díjazzák, míg a minőségi kritériumoknak megfelelő produkciókat a Comenius EduMedia pecséttel értékelik.

A 2015. június 25-ei berlini díjkiosztón az Eduweb Multimédia Zrt. által fejlesztett zanza.tv portál Comenius EduMedia medált nyert.

A 2014-es szeptemberi indulása óta a zanza.tv közkedveltté vált mind a diákok, mind a pedagógusok körében. Kilenc hónap alatt közel 200 000 látogatója volt a portálnak, ebből 65% visszatérő felhasználó. A 2015-ös érettségi időszakában előfordult a napi 7000-es felhasználói látogatószám is.

Az oktatóportál a http://zanza.tv/ címen érhető el.

MEGOSZTÁS

KAPCSOLAT

info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva! 2018. Eduweb Multimédia Zrt.