E-TANANYAGAINK

IT KÉPZÉSEK. SZOFTVERSZIMULÁCIÓK. ANIMÁCIÓK. MULTIMÉDIA GYŰJTEMÉNY. VIRTUÁLIS LABORATÓRIUM. INTERAKTÍV GYAKORLATOK. ÓRATERVEZÉS.

Természettudományos tananyagok

A természettudományok tanítása és tanulása során gyakran találkozunk olyan jelenségekkel, melyek bemutatása, szemléltetése nem, vagy csak nehezen lehetséges. Ezen folyamatok támogatására kutattunk fel és honosítottunk külföldi jó gyakorlatokat; szimulációs és modellező szoftvereket.

Matematikai tananyagok

Legyen szó az alapokról, vagy már komplexebb matematikai ismeretek elsajátításáról, az Eduweb által honosított külföldi jó gyakorlatok - tartalmak, játékok, modellező szoftverek - a matematika számos területén nyújtanak segítséget diáknak és tanárnak egyaránt.

Informatikai tananyagok

Mivel egy szoftver használatának megtanítása főképp folyamatok elsajátítását jelenti, ezért alapvető, hogy folyamatok mentén magyarázzuk a működést és a gyakorlatban is segítsük a használatot. Az elmúlt évek tananyagfejlesztési tapasztalatait figyelembe véve ezért kidolgoztuk az EduSim© módszertant, amelyet kifejezetten a szoftveroktató tananyagok készítésekor alkalmazunk.

KAPCSOLAT

info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva! 2018. Eduweb Multimédia Zrt.