KIK
VAGYUNK

Az Eduweb Multimédia Zrt. 2000 óta foglalkozik a felnőttképzés területén tananyagfejlesztéssel és komplex oktatási megoldások bevezetésével.

Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a magán és közszféra szervezetei. A cég indulásától kezdve úttörő szerepet vállal az információ és kommunikációs technológiára épülő innovatív és korszerű oktatásimódszerek (e-learning, blended learning) elterjesztésében. A társaság digitális tananyagai 2004 óta az eFestival Hungary rendezvényeken hatszor részesültek díjazásban.

2011-től a piac igényeinek megfelelően bővítettük szolgáltatásainkat. Két új üzleti divíziót (közoktatási, egészségügyi) hoztunk létre. Az első célja a
köznevelési rendszer megújításának támogatása, a másodiké az egészségügyi struktúraváltás segítése intézményi szinten. E célok megvalósításának támogatására divíziónként minősített/akkreditált továbbképzési programokat dolgoztunk ki és országos szakértői hálózatot hoztunk létre.

A köznevelési rendszer megújítását és az egészségügyi struktúraváltást  uniós és hazai források elérésével segíti. Annak érdekében, hogy ezek a források eljussanak az intézményekhez a pályázó intézmények számára pályázati tanácsadást és pályázatírást, sikeres pályázat esetén projektmenedzsment és szakmai szolgáltatásokat nyújtunk.

ENGEDÉLYEK

Engedélyezett felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000163/2014

ISO 9001 tanúsítvány

Minőségpolitikai nyilatkozat

ÜGYFELEINK

DÍJAINK

KAPCSOLAT

info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva! 2018. Eduweb Multimédia Zrt.