EFESTIVAL 2011

2011-ben az eFestival újabb munkánkat ismerte el. A Turizmus kategóriában második helyezést ért el a Dabasi Városi Könyvtár számára készült, interaktív multimédiás bemutatónk. Célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül.

A Dabasi Városi Könyvtár számára készült – a TÁMOP-3.2.4- 08/1/KMR-2009-0010 projekt keretében – az az interaktív multimédiás bemutató, amelynek célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül.

Az anyag a régmúlt idők fotóalbumainak stílusában mutatja be a város szülötteit, épített és természeti értékeit, kulturális örökségét, felelevenítve a kúriák városának régi világát és az olvasó elé tárva a könyvtár értékes kincseit.

MEGOSZTÁS

KAPCSOLAT

info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva! 2018. Eduweb Multimédia Zrt.