Ábra

Módszertani koncepcióinkat és azok technológiai megvalósítását mindig az aktuális képzési igényhez, a célcsoporthoz és a tanulási igényekhez igazítjuk, legyen szó akár vállalati tananyagról, kreatív, ötletes ismeretterjesztő tartalmak előállításáról, vagy akár szoftveroktató videók és szimulációk fejlesztéséről.

Megoldásaink

Útravaló

A közlekedésbiztonság oktatása gyermekkortól kezdve nagyon fontos, ráadásul a különböző korosztályoknak másra és másképp kell felhívni a figyelmét.

Tovább»

Edutainment

EduSim

Mivel egy szoftver használatának megtanítása főképp folyamatok elsajátítását jelenti, ezért alapvető, hogy folyamatok mentén magyarázzuk a működést és a gyakorlatban is segítsük a használatot. Az elmúlt évek tananyagfejlesztési tapasztalatait figyelembe véve ezért kidolgoztuk az EduSim© módszertant, amelyet kifejezetten a szoftveroktató tananyagok készítésekor alkalmazunk.

Tovább»

Szoftverszimuláció

New way of working

Egy szervezet életében komoly változást hozhat egy költözés. Így történt ez a Pannon GSM Távközlési Zrt. esetében is, aki új székházának elfoglalásával nem egyszerűen irodát váltott, hanem a dolgozói közösség iránti felelősségből új munkastílust is teremtett.

Tovább»

Képregény

Ketten a webkettőn

Mi az a Web 2.0? Erre több választ találunk az interneten keresgélve. Másik lehetőség, ha megnézzük és játszunk egyet a Puskás Tivadar Közalapítvány megbízásából készült „Ketten a Webkettőn” című ismeretterjesztő tananyaggal.

Tovább»

Ismeretterjesztés

« Előző 1 2

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group