Kik vagyunk?

Az Eduweb Multimédia Zrt. 2000 óta foglalkozik a felnőttképzés területén
tananyagfejlesztéssel és komplex oktatási megoldások bevezetésével. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a magán és közszféra szervezetei. A cég indulásától kezdve úttörő szerepet vállal az információ és kommunikációs technológiára épülő innovatív és korszerű oktatásimódszerek (e-learning, blended learning) elterjesztésében. A társaság digitális tananyagai 2004 óta az eFestival Hungary rendezvényeken hatszor részesültek díjazásban.
2011-től a piac igényeinek megfelelően bővítettük szolgáltatásainkat. Két új üzleti divíziót (közoktatási, egészségügyi) hoztunk létre. Az első célja a
köznevelési rendszer megújításának támogatása, a másodiké az egészségügyi struktúraváltás segítése intézményi szinten. E célok megvalósításának támogatására divíziónként minősített/akkreditált továbbképzési programokat dolgoztunk ki és országos szakértői hálózatot hoztunk létre.
A köznevelési rendszer megújítását és az egészségügyi struktúraváltást az Új Széchenyi Terv uniós és hazai források elérésével segíti. Annak érdekében, hogy ezek a források eljussanak az intézményekhez a pályázó intézmények számára pályázati tanácsadást és pályázatírást, sikeres pályázat esetén projektmenedzsment és szakmai szolgáltatásokat nyújtunk.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:

01-0200-04


Intézményakkreditációs lajstromszám:

AL-2646


ISO 9001 akkreditáció » 

FAT - Intézmény akkreditációs tanúsítvány » 

Minőségpolitikai Nyilatkozat » 

 

Eon Educatio Educatio Skull K&H Égáz-dégáz Fejér TISZK CIB Apertus Cegos Nexon Pannon TISZK Sajó TISZK KSZK CocaCola Szolnok TISZK Telenor Auchan
DÍJ

eFestival 2007

A "Feltalált szer-elem" játék célja a szellemi tulajdonvédelem, azon belül is az innovatív megoldások üzleti oltalmazásának alapszintű bemutatása a tizenéves fiatalok számára, elsősorban az általános iskolai felső tagozatos és a középiskolás diákoknak. 2007-ben elnyerte az eFestival díját.

Tovább»
DÍJ

eFestival 2008

Két innovatív fejlesztésünk is díjat nyert az eFestival 2008-as megmérettetésén. Az „Útravaló” egy közlekedésbiztonságra oktató, interaktív filmsorozat, a „Ketten a Web kettőn” smeretterjesztő tananyag pedig az internet második generációs szolgáltatásait mutatja be! Részletekért kattintson a Tananyagfejlesztés menüpontra!

Tovább»
DÍJ

eFestival 2011

2011-ben az eFestival újabb munkánkat ismerte el. A Turizmus kategóriában második helyezést ért el a Dabasi Városi Könyvtár számára készült, interaktív multimédiás bemutatónk. Célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül.

Tovább»

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group