Kik vagyunk?

Az Eduweb Multimédia Zrt. 2000 óta foglalkozik a felnőttképzés területén
tananyagfejlesztéssel és komplex oktatási megoldások bevezetésével. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók a magán és közszféra szervezetei. A cég indulásától kezdve úttörő szerepet vállal az információ és kommunikációs technológiára épülő innovatív és korszerű oktatásimódszerek (e-learning, blended learning) elterjesztésében. A társaság digitális tananyagai 2004 óta az eFestival Hungary rendezvényeken hatszor részesültek díjazásban.
2011-től a piac igényeinek megfelelően bővítettük szolgáltatásainkat. Két új üzleti divíziót (közoktatási, egészségügyi) hoztunk létre. Az első célja a
köznevelési rendszer megújításának támogatása, a másodiké az egészségügyi struktúraváltás segítése intézményi szinten. E célok megvalósításának támogatására divíziónként minősített/akkreditált továbbképzési programokat dolgoztunk ki és országos szakértői hálózatot hoztunk létre.
A köznevelési rendszer megújítását és az egészségügyi struktúraváltást az Új Széchenyi Terv uniós és hazai források elérésével segíti. Annak érdekében, hogy ezek a források eljussanak az intézményekhez a pályázó intézmények számára pályázati tanácsadást és pályázatírást, sikeres pályázat esetén projektmenedzsment és szakmai szolgáltatásokat nyújtunk.

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:

01-0200-04


Intézményakkreditációs lajstromszám:

AL-2646


ISO 9001 akkreditáció » 

FAT - Intézmény akkreditációs tanúsítvány » 

Minőségpolitikai Nyilatkozat » 

 

Auchan Égáz-dégáz Nexon Cegos Skull Apertus KSZK Sajó TISZK K&H Telenor Pannon TISZK Szolnok TISZK Fejér TISZK Educatio CIB Eon CocaCola Educatio
DÍJ

eFestival 2007

A "Feltalált szer-elem" játék célja a szellemi tulajdonvédelem, azon belül is az innovatív megoldások üzleti oltalmazásának alapszintű bemutatása a tizenéves fiatalok számára, elsősorban az általános iskolai felső tagozatos és a középiskolás diákoknak. 2007-ben elnyerte az eFestival díját.

Tovább»
DÍJ

eFestival 2011

2011-ben az eFestival újabb munkánkat ismerte el. A Turizmus kategóriában második helyezést ért el a Dabasi Városi Könyvtár számára készült, interaktív multimédiás bemutatónk. Célja Dabas város helytörténetének fókuszált bemutatása, valamint a könyvtárban rendelkezésre álló gazdag helytörténeti anyag online formában történő eljuttatása és népszerűsítése minden érdeklődő felé, kortól és nemtől függetlenül.

Tovább»
DÍJ

eFestival 2008

Két innovatív fejlesztésünk is díjat nyert az eFestival 2008-as megmérettetésén. Az „Útravaló” egy közlekedésbiztonságra oktató, interaktív filmsorozat, a „Ketten a Web kettőn” smeretterjesztő tananyag pedig az internet második generációs szolgáltatásait mutatja be! Részletekért kattintson a Tananyagfejlesztés menüpontra!

Tovább»

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group