Pedagógus továbbképzések


Pedagógus-továbbképzési kínálatunkban megtalálja az Önnek megfelelő továbbképzést. Nyolc szakmai kategóriában választhat, közel nyolcvan- féle képzés közül. Egyének és tantestületek számára is ajánljuk továbbképzéseinket.

Érdekel»

Képzéseink Képzéseink

Egészségügyi továbbképzések


Egészségügyi szektornak szánt kínálatunk tartalmazza a kifejezetten az egészségügy struktúraváltását támogató, menedzsment típusú képzéseket. Képzéseink fejlesztésénél figyelembe vesszük az Új Széchenyi Terv Gyógyító Magyarország – Egészségipar prioritás keretében kiírt pályázatok követelményeit, ezzel segítve ügyfeleinket abban, hogy humánerőforrás fejlesztési igényeiket hazai és uniós forrásból finanszírozzák.

Érdekel»

Képzéseink Képzéseink

Vállalati továbbképzések


Kompetenciafejlesztő képzési programjaink a munkaszervezetek hatékony működtetésén, megszervezésén és irányításán túl, hozzájárulnak a résztvevők személyes hatékonyságának növeléséhez is. Így a munkáltató és a dolgozó számára egyaránt hasznos ismereteket, gyakorlati megoldásokat nyújtanak. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a személyes és munkavállalóként elvárt kompetenciák fejlesztésének területein. Menedzsment jellegű, informatika képzéseket egyaránt kínálunk.

Érdekel»

Képzéseink Képzéseink

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group