Cégünk számos területre kínál - saját fejlesztésű, illetve külföldről behozott, honosított - készen megvásárolható e-tananyagokat, oktatást és tanulást támogató eszközöket.

E-tananyagaink
E-Tananyag E-Tananyag

Természettudományos tananyagok


A természettudományok tanítása és tanulása során gyakran találkozunk olyan jelenségekkel, melyek bemutatása, szemléltetése nem, vagy csak nehezen lehetséges. Ezen folyamatok támogatására kutattunk fel és honosítottunk külföldi jó gyakorlatokat; szimulációs és modellező szoftvereket.

Bővebben»

E-Tananyag E-Tananyag

Matematikai tananyagok


Legyen szó az alapokról, vagy már komplexebb matematikai ismeretek elsajátításáról, az Eduweb által honosított külföldi jó gyakorlatok - tartalmak, játékok, modellező szoftverek - a matematika számos területén nyújtanak segítséget diáknak és tanárnak egyaránt.

Bővebben»

E-Tananyag E-Tananyag

Informatikai tananyagok


Mivel egy szoftver használatának megtanítása főképp folyamatok elsajátítását jelenti, ezért alapvető, hogy folyamatok mentén magyarázzuk a működést és a gyakorlatban is segítsük a használatot. Az elmúlt évek tananyagfejlesztési tapasztalatait figyelembe véve ezért kidolgoztuk az EduSim© módszertant, amelyet kifejezetten a szoftveroktató tananyagok készítésekor alkalmazunk.

Bővebben»

E-Tananyag E-Tananyag

Tananyagok a TÁMOP 3.1.4-be


TÁMOP 3.1.4 pályázat forrásából finanszírozható digitális tananyagok fejlesztését elkezdtük, a témakörökért kattintson tovább!

Bővebben»

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group