Nemzetközi multimédia díjat nyert a zanza.tv!

Nagy örömmel jelentjük, hogy a tavalyi Év honlapja díj után idén komoly nemzetközi elismerésben is részesült a zanza.tv!

A német Comenius EduMedia díjat 1995 óta ítélik oda azoknak a kiadóknak és fejlesztőknek, akik példaértékű digitális oktatóanyagokat hoznak létre. Idén 27 országból több mint 170 terméket neveztek a versenyre. A beadott pályaműveket szigorú kritériumrendszer alapján egy 10 tagú nemzetközi zsűri bírálja el. A kétszintű értékelési folyamat során a kiemelkedő és példamutató termékeket a rangos Comenius EduMedia medállal díjazzák, míg a minőségi kritériumoknak megfelelő produkciókat a Comenius EduMedia pecséttel értékelik.


A 2015. június 25-ei berlini díjkiosztón az Eduweb Multimédia Zrt. által fejlesztett zanza.tv portál Comenius EduMedia medált nyert.


A 2014-es szeptemberi indulása óta a zanza.tv közkedveltté vált mind a diákok, mind a pedagógusok körében. Kilenc hónap alatt közel 200 000 látogatója volt a portálnak, ebből 65% visszatérő felhasználó. A 2015-ös érettségi időszakában előfordult a napi 7000-es felhasználói látogatószám is.


Az oktatóportál a http://zanza.tv/ címen érhető el.

Megosztás E-mail

Hozzászólok:Captcha
hozzászólok»

Menedzsment képzés egészségügyi szakdolgozóknak

A menedzsment jellegű továbbképzéseink szakmailag megfelelnek az egészségügyi ágazat képzési igényeinek, az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanács elvárásainak. Az ESZTB 2012. június 21-én minősítette és továbbképzési pontokkal látta el a „Képzési díj és ösztöndíj támogatása az intézmények számára” című (TÁMOP-6.2.2/A/KMR/11/1 jelű) pályázati konstrukcióban megpályázható és a nyertes pályázat kereteiben megvalósítható menedzsment jellegű továbbképzésünket.

Tovább»

Újabb minősített képzés egészségügyi szakdolgozóknak

Az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Bizottság (ESZTB) 2012.03.20-án megtartott ülésén az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet alapján minősítette a Jogi konfliktusok kialakulásának megelőzése a betegellátás során című továbbképzésünket. Szakdolgozóknak 19 továbbképzési pont!

Tovább»

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Az egészségügyi szolgáltatók 9 db saját fejlesztésű menedzsment jellegű továbbképzésünkre pályázhatnak a TÁMOP 6.2.2/A-A/KMR/11/1 pályázat keretében. A pályázó intézményeknek módszertani támogatást nyújtunk a pályázathoz szükséges kockázatfelmérés elkészítéséhez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az együttműködés részleteivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tovább»

Elindult a zanza.tv

A zanza.tv oktatási portált az Eduweb Multimédia ZRt. vezette konzorcium fejlesztette „A Nemzeti alaptanterven alapuló, egyes műveltségi területek önálló tanulását támogató digitális tananyag és képzésmenedzsment rendszer létrehozása 9- 12. évfolyamon tanulók számára” című, TÁMOP-3.1.2-12/1-2012-0007 azonosítószámú projekt keretében.

Tovább»

Még több hír »

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group