eFestival 2007

A "Feltalált szer-elem" játék célja a szellemi tulajdonvédelem, azon belül is az innovatív megoldások üzleti oltalmazásának alapszintű bemutatása a tizenéves fiatalok számára, elsősorban az általános iskolai felső tagozatos és a középiskolás diákoknak. 2007-ben elnyerte az eFestival díját.

A "Feltalált szer-elem" játék célja a szellemi tulajdonvédelem, azon belül is az innovatív megoldások üzleti oltalmazásának alapszintű  bemutatása a tizenéves fiatalok számára, elsősorban az általános iskolai felső tagozatos és a középiskolás diákoknak. A játék megvalósítását az ösztönözte, hogy a Magyar Szabadalmi Hivatal 2006-ban a Kutató Diákok Országos Szövetségének fiatal tagjaival karöltve és közösen fejlesztve elindította a "Kreatív Fiatalok" tematikus honlapot, mely a fiatalokat kreativitásra bátorítja, valamint a szellemi alkotóképesség eredményeként létrejövő alkotások védelmét promótálja.

A játékban megismerhetjük Kreatív Károlyt, aki bizonyos történések hatására a ház padlásán érdekes „kincsekre” bukkan. A megtalált tárgyak mindegyikéhez egy rövid logikai feladvány megoldásával lehet hozzájutni. Mire a játékos megoldja a fejtörőket, és összerakja a tárgyakat, nem csak egy elfeledett találmányt fedez fel, de megismerkedik a szabadalmi oltalmi formákkal is. A játékot apróbb gegek és zene színesíti, mindezt a felhasználó ügyességére bízva, mivel ezeket épp úgy meg kell találni, mint a „kincseket”.

A játék megvalósítása együttműködésben történt: a játék oktató elemeit, illetve a könnyen érthető, de mégis pontos szakmai tartalmat a Magyar Szabadalmi Hivatal biztosította, a játékot pedig az Eduweb Multimédia Zrt. készítette.

Megosztás E-mail

Hozzászólok:Captcha
hozzászólok»

Menedzsment képzés egészségügyi szakdolgozóknak

A menedzsment jellegű továbbképzéseink szakmailag megfelelnek az egészségügyi ágazat képzési igényeinek, az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanács elvárásainak. Az ESZTB 2012. június 21-én minősítette és továbbképzési pontokkal látta el a „Képzési díj és ösztöndíj támogatása az intézmények számára” című (TÁMOP-6.2.2/A/KMR/11/1 jelű) pályázati konstrukcióban megpályázható és a nyertes pályázat kereteiben megvalósítható menedzsment jellegű továbbképzésünket.

Tovább»

Újabb minősített képzés egészségügyi szakdolgozóknak

Az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Bizottság (ESZTB) 2012.03.20-án megtartott ülésén az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet alapján minősítette a Jogi konfliktusok kialakulásának megelőzése a betegellátás során című továbbképzésünket. Szakdolgozóknak 19 továbbképzési pont!

Tovább»

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Az egészségügyi szolgáltatók 9 db saját fejlesztésű menedzsment jellegű továbbképzésünkre pályázhatnak a TÁMOP 6.2.2/A-A/KMR/11/1 pályázat keretében. A pályázó intézményeknek módszertani támogatást nyújtunk a pályázathoz szükséges kockázatfelmérés elkészítéséhez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az együttműködés részleteivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tovább»

Elindult a zanza.tv

A zanza.tv oktatási portált az Eduweb Multimédia ZRt. vezette konzorcium fejlesztette „A Nemzeti alaptanterven alapuló, egyes műveltségi területek önálló tanulását támogató digitális tananyag és képzésmenedzsment rendszer létrehozása 9- 12. évfolyamon tanulók számára” című, TÁMOP-3.1.2-12/1-2012-0007 azonosítószámú projekt keretében.

Tovább»

Még több hír »

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group