eFestival 2008

Két innovatív fejlesztésünk is díjat nyert az eFestival 2008-as megmérettetésén. Az „Útravaló” egy közlekedésbiztonságra oktató, interaktív filmsorozat, a „Ketten a Web kettőn” smeretterjesztő tananyag pedig az internet második generációs szolgáltatásait mutatja be! Részletekért kattintson a Tananyagfejlesztés menüpontra!

Az „Útravaló” egy közlekedésbiztonságra oktató, interaktív filmsorozat, amely az Eduweb Multimédia Zrt. és a Private Moon Studios közös produkciójában készült. A KHEM megbízásából készített három film  a 7-11 éves, a 12-15 éves és a 16-18 éves korosztály számára dolgoz fel közlekedésbiztonsági ismereteket. Az egyes történetek interaktív pontokat tartalmaznak, ahol a néző  a főszereplő szemszögéből, úgynevezett belső panoráma nézetben mérheti fel környezetét és szerezhet abból információkat és utalásokat a felkínált rejtvény vagy helyzet megoldásához. A néző döntései és megoldásai határozzák meg a film folytatását, a rejtvényeket követő verziófilmek a helyes illetve helytelen választások esetleges következményeit mutatják be, erősítve a nézőben a felismerést, hogy mindenkori döntéseink cselekvéseink a közlekedésben kihatnak nem csak a magunk, de mások biztonságára is.

Mi az a Web 2.0? Erre több választ találunk az interneten keresgélve. Másik lehetőség, ha megnézzük és játszunk egyet a Puskás Tivadar Közalapítvány megbízásából készült „Ketten a Web kettőn” című ismeretterjesztő tananyaggal. Célja az internet második generációs szolgáltatásainak bemutatása az alap vagy akár haladó ismeretekkel rendelkező felhasználóknak. A népszerű web 2.0-ás alkalmazások bemutatása egy pár, Máté és Dóri történetén keresztül történik, amelyben valós életcéljaik eléréséhez használják az online szolgáltatásokat. Máté a veterán autók rajongója és szeretne egyet felújítani magának, míg Dórit az idegenvezetés érdekli és egy saját vállalkozást igyekszik elindítani. A főszereplők fogadást kötnek, hogy melyikük képes előbb álmait megvalósítani úgy, hogy ehhez a webet hívják segítségül. Máté és Dóri maguk mutatják be interaktív videókon keresztül, mit és hogyan alkalmaztak munkájuk során, miközben a tananyag felhasználóit is aktívan bevonják a különböző szolgáltatások használatába.

 

Megosztás E-mail

Hozzászólok:Captcha
hozzászólok»

Menedzsment képzés egészségügyi szakdolgozóknak

A menedzsment jellegű továbbképzéseink szakmailag megfelelnek az egészségügyi ágazat képzési igényeinek, az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Tanács elvárásainak. Az ESZTB 2012. június 21-én minősítette és továbbképzési pontokkal látta el a „Képzési díj és ösztöndíj támogatása az intézmények számára” című (TÁMOP-6.2.2/A/KMR/11/1 jelű) pályázati konstrukcióban megpályázható és a nyertes pályázat kereteiben megvalósítható menedzsment jellegű továbbképzésünket.

Tovább»

Újabb minősített képzés egészségügyi szakdolgozóknak

Az Egészségügyi Szakképzési és Továbbképzési Bizottság (ESZTB) 2012.03.20-án megtartott ülésén az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet alapján minősítette a Jogi konfliktusok kialakulásának megelőzése a betegellátás során című továbbképzésünket. Szakdolgozóknak 19 továbbképzési pont!

Tovább»

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG

Az egészségügyi szolgáltatók 9 db saját fejlesztésű menedzsment jellegű továbbképzésünkre pályázhatnak a TÁMOP 6.2.2/A-A/KMR/11/1 pályázat keretében. A pályázó intézményeknek módszertani támogatást nyújtunk a pályázathoz szükséges kockázatfelmérés elkészítéséhez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az együttműködés részleteivel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tovább»

Elindult a zanza.tv

A zanza.tv oktatási portált az Eduweb Multimédia ZRt. vezette konzorcium fejlesztette „A Nemzeti alaptanterven alapuló, egyes műveltségi területek önálló tanulását támogató digitális tananyag és képzésmenedzsment rendszer létrehozása 9- 12. évfolyamon tanulók számára” című, TÁMOP-3.1.2-12/1-2012-0007 azonosítószámú projekt keretében.

Tovább»

Még több hír »

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group