Ábra

Módszertani koncepcióinkat és azok technológiai megvalósítását mindig az aktuális képzési igényhez, a célcsoporthoz és a tanulási igényekhez igazítjuk, legyen szó akár vállalati tananyagról, kreatív, ötletes ismeretterjesztő tartalmak előállításáról, vagy akár szoftveroktató videók és szimulációk fejlesztéséről.

Útravaló

A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium megbízásából, a Private Moon Studios-zal közös produkcióban készítettük azt a közlekedésbiztonsági oktató filmsorozatot, amely „Útravaló” címen került a magyarországi iskolákba, segítve a pedagógusok és szakoktatók munkáját.

 A három korosztály (7-10, 11-15, 16-18) számára készített 3D animációs és élőszereplős kisfilmek mindegyike azonos koncepcióra épül: az egyes epizódok interaktív pontokat tartalmaznak, ahol a főszereplő szemszögéből, ún. belső nézetből mérhetjük fel a panorámaképekben előtáruló környezetet. Itt különféle információkat és utalásokat szerezhetünk, amelyek segítenek egy-egy rejtvény, fejtörő megoldásában. Az így hozott döntések határozzák meg a történet folytatását – a rejtvényeket követő verziófilmek a helyes, illetve helytelen választások következményeit mutatják be.

A tananyag 2008-ban az eFesztival „Közérthető eLearning”
különdíját nyerte el.

 
 
 

 

Edutainment

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group